У Львові планують модернізувати ще два тролейбуси

П'ятниця, 20 жовтня 2017, 17:56
КП "Львівелектротранс" планує модернізувати ще два тролейбуси до кінця 2017 року.
У Львові планують модернізувати ще два тролейбуси

Про це під час брифінгу розповів директор ЛКП "Львівелектротранс" Михайло Сидорович, пише "Пасажирський транспорт". 

Сьогодні підприємство "Львівелектротранс" налаштоване на те, щоб власними силами за рахунок капітальних ремонтів відновити рухомий склад електротранспорту, покращити технічний стан, зробити його зручним і комфортним для мешканців Львова. Сьогодні ми можемо сказати, що вже відремонтовано шість тролейбусів "Шкода". Роботи проводяться силами наших співробітників. Модернізація приблизно триває близько двох місяців, а витрати на ремонт одного транспортного засобу коливаються в межах 600-700 тисяч гривень. Також ми проводимо модернізацію трамваїв. Вже відремонтовано шість трамваїв і плануємо ще модернізувати сьомий", - розповів він.

За словами чиновника, 14 жовтня на вулиці Львова виїхав шостий капітально відреставрований і модернізований тролейбус "Шкода".

Крім цього директор підприємства зазначив, що в наступному році планують модернізувати 18 тролейбусів. "На підприємстві є понад 70 тролейбусів. У наступному році плануємо відремонтувати всі "Шкоди", які є на підприємстві, і які варті уваги, щоб їх відновлювати. А до кінця року плануємо модернізувати ще два тролейбуси", - сказав Михайло Сидорович.

Модернізація тролейбусів включає в себе повний капітальний ремонт корпусу, заміну обшивки з металевої на алюмо-композитну. У салоні відремонтовані крісла, замінена їх обшивка, замінено підлогу, встановлені вклеєні тоновані стекла, відновлені і пофарбовані поручні. Також застосували нові світлодіодні лампи, прокладена нова система обігріву салону і оновлена кабіна водія. Система управління в тролейбусі при цьому залишається стара.

Озвучена вартість ремонту і модернізації приблизно відповідає "нижній планці" ціни на вживані тролейбуси цієї ж моделі, які набувають у ряді міст України з Чехії, Словаччині чи Литви.

Також у одного з таких модернізованих трамваїв змінять систему управління - з застарілою і ненадійною реостатно-контакторної на сучасну електронну.

comments powered by HyperComments