«Допомога родинам заручників»: львів`ян запрошують на благодійний аукціон

Вівторок, 17 жовтня 2017, 16:33
Благодійний аукціон відбудеться сьогодні, 17 жовтня, о 18.00 у Будинку офіцерів (вул. Театральна, 22, 3 поверх, 4 ауд.).
«Допомога родинам заручників»: львів`ян запрошують на благодійний аукціон

Про це повідомляє Львівський центр надання послуг учасникам бойових дій.

«Володимир уродженець Луганщини, був у складі одного з партизанських загонів, які протистояли загарбникам. Виконуючи бойове завдання, він підірвався на розтяжці і з важкими пораненнями потрапив у руки сепаратистів. Майже рік він був у полоні. Весь цей час його дружина Олена робила все можливе, щоб чоловіка звільнили. У вересні минулого року Володимира разом з ще одним українцем обміняли. Зараз Жемчугови допомагають сім’ям інших полонених та безвісти зниклих українців», – розповідають організатори.

Подружжя Жемчугових разом з ініціативною групою громадських організацій «Берегиня» і «Блакитний птах», які допомагають  родинам військових та цивільних заручників в ОРДЛО, за підтримки медіа та Львівського центру надання послуг учасникам бойових дій у Львові  організовують  благодійний аукціон «Допомога родинам заручників».

У рамках заходу планується показ 20-хвилинного документального фільму «Коли повернеться тато?», а також будуть показані світлини родин та дітей полонених.

На аукціоні будуть представлені різноманітні лоти – вишивки, вироби з бісера, книжки, збірки віршів,  декупажні вироби Наталі Кравцової та Вікторії Дремлук, гонти Левка Скопа та інші роботи. Кошти від продажу лотів на аукціоні будуть перераховані родинам полонених.

comments powered by HyperComments