Зі Львова в Одесу в нових вагонах: міста з`єднає нічний експрес

Четвер, 28 вересня 2017, 12:12
Вагони, які увійдуть до складу составу - абсолютно нові, побудовані з урахванням побажань пасажирів.
Зі Львова в Одесу в нових вагонах: міста з`єднає нічний експрес

Про це повідомляє "Укрінформ" з посиланням на прес-службу "Укрзалізниці".

Вагони, про які йде мова, побудовані у 2017 році ПАТ "Крюківський вагонобудівний завод".За інформацією прес-служби, їхня конструкція максимально вдосконалена. У технічному завданні були враховані побажання пасажирів. 

На сьогодні готові вже 9 таких нових вагонів Крюківського заводу. Перші три з початку жовтня вже апробували пасажири потягів до Ужгорода, Трускавця та Новоолексіївки. До кінця року таких нових вагонів має бути 38 відповідно до укладеного із заводом договору.

Нічний експерт було вирішено увести в експлуатацію у зв`язку з популярністю напрямку "Львів - Одеса".  "Ми вирішили до цілорічних щоденних трьох пар поїздів у цьому напрямку додати новий. Загалом ми будемо покращувати сполучення з обласними центрами", - цитує видання слова в.о. голови правління ПАТ "Укрзалізниця" Євген Кравцов.

Нагадаємо, за 3-4 роки Львів та Одесу з`єднає нова дорога європейської якості. На сьогодні, за інформацією Прем`єр-міністра України Володимира Гройсамана, з бюджету вже виділено більше 20 млрд гривень на проведення ремонтних робіт на дорогах. Уже відремонтовано більше 750 км доріг.

 

comments powered by HyperComments