Альфабудсервіс виборов угоду на ремонт дороги пiд Перемишлянами за 3 млн. грн, запропонувавши на три тисячі грн. менше конкурента

Вівторок, 26 вересня 2017, 12:45
На ремонт кошти додатково виділені з обласного бюджету.
Альфабудсервіс виборов угоду на ремонт дороги пiд Перемишлянами за 3 млн. грн, запропонувавши на три тисячі грн. менше конкурента

Про це повідомляє "Форпост" з посиланням на "Наші Гроші". 

Ремонт двокілометрової ділянки дороги між селами Стрілки та Ушковичі (Перемишлянський район) мають відремонтувати до кінця поточного року. 

САД у Львівській області уклала угоду на поточний середній ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення О141101 Стрілки – Ушковичі на ділянці км 0+000 – км 2+000 з ПП «Альфабудсервіс».

Цікаво, що у тендері брали участь лише дві фірми: ПП «Альфабудсервіс» та ПП «Тіроль». Різниця між їх пропозиціями склала лише 3 тис. грн. З 3 мільйонів підрядник отримає прибуток у розмірі 42,98 тис. грн, зарплата працівників -  278,9 тис. грн, матеріали обійдуться у 1,95 млн грн.

Цікаво, що раніше ПП«Альфабудсервіс» не ремонтувало дороги, фірма виконувала в основному ремонти покрівлі будинків. Підряди отримувала від Залізничної та Шевченківської районних адміністрацій міста. Також повідомляється, що два роки тому фірма працювала над встановленням у Львові зупинки громадського транспорту з туалетами за 3,39 млн грн.

Власником та директором ПП «Альфабудсервіс» є львів’янин Юрій Гонтар. За даними Prozorro, з початку 2017 року фірма отримала 4,99 млн грн державних підрядів, з урахуванням даного тендеру.

comments powered by HyperComments