Садовий вважає, що у міськраді немає місця для дітей

Четвер, 14 вересня 2017, 13:08
Незважаючи на лютневе рішення Виконкому ЛМР, у Ратуші до сих пір немає дитячої кімнати.
Садовий вважає, що у міськраді немає місця для дітей

Про це депутат Уляна Пак заявила сьогодні на сесії міськради.

"Дуже гарно захищається закон, коли це не стосується дітей лвів`ян. Ви є поборником законодавства, коли порушення закону стосується статусу іноземця або осіб без громадянства. Але коли порушення закону відбувається у цих стінах – ви так агресивно не реагуєте... Наші діти вже чекають рік часу, коли зявиться ця кімната: ми не можемо кожен раз людям казати через місяць, два, три – це несерйозно", - звернулася Уляна Пак до А. Садового. 

За її словами, у першу чергу, це стосується відвідувачів ЦНАПу: місць у дитячому садочку недостатньо, тому відвідувачі центру повинні мати можливість віддавати дітей до дитячої кімнати на час виконання справ. 

Ннезважаючи на те, що порядок утримання дітей у подібних місцях був прийнятий виконкомом ще у любому, голова міськради А. Садовий поцікавився, чи вважає депутат необхідним присутність вихователя та скільки часу, на її думку, діти мають проводити у кімнаті.

"Виконком ЛМР у лютому прийняв порядок утримання дітей. Ви керуєте виконкомом і ви маєте знати: 2 години перебування - обмежений час, коли мати виконує справи у міській раді. Також у кімнаті має бути вихователь", - відповіла У. Пак. 

На сьогодні у Ратуші немає дитячої кімнати, замість того облаштований лише куточок з розмальовками та ін.

Нагадаємо, як раніше повідомляла "Варта", сьогодні на сесії міськради депутати поскаржилися на те, що керівництво міста не контролює процес ремонту доріг.

comments powered by HyperComments