Виконком Львівської міськради погодив зміни у бюджеті міста

Максим Бурич  |  П'ятниця, 11 серпня 2017, 12:44
Члени виконавчого комітету міської ради Львова погодили внесення змін до міського бюджету на 2017 рік
Виконком Львівської міськради погодив зміни у бюджеті міста

Три пункти до міського бюджету додані сьогоднішнім рішенням виконкому ЛМР. Так, було погоджено збільшення видатків на загальноосвітні навчальні заклади, зменшення видатків на "Програму цифрового перетворення міста" та збільшення на 380 тисяч видатків на музеї та виставки. 

Проект рішення змін до бюджету на розгляд членів виконкому подав директор департаменту фінансової політики ЛМР Олег Іщук.


"Перше - у зв’язку із внесеннями конкурсною радою змін у назві мікропроектів, які фінансуються за рахунок субвенцій з обласного бюджету, пропонується збільшити на 36 тис. грн. видатки загальноосвітнім навчальним закладам на здобуття загальної освіти, за рахунок зменшення видатків на проведення робіт з будівництва та реконструкції загальноосвітніх закладів.

Друге – за пропозицією департаменту розвитку планується здійснити перерозподіл: збільшити видатки виконавчого комітету на «Програму організації, підтримки, реалізації стратегічних ініціативи та підготовки проектів» за рахунок зменшення видатків департаменту розвитку передбачених на «Програму цифрового перетворення міста».

Третє – за пропозицією управління культури пропонується збільшити на 380 тис. грн. видатки на музеї і виставки, зокрема для оплати послуг охорони на території Музею народної архітектури та побуту, за рахунок зменшення видатків передбачених на корегування міжбюджетних трансфертів.

Усі ці пропозиції є погоджені, зокрема з бюджетною комісією", - розповів Олег Іщук.

Також, під час засідання виконавчого комітету ЛМР було погоджено 10 рішень в галузі містобудування та архітектури. Зокрема, члени виконкому погодили 10 рішень, які стосуються видачі містобудівних умов та обмежень на будівництво, розроблення детального плану територій тощо. 

comments powered by HyperComments