«Галичанка» провела майстер-клас з дітьми

Четвер, 10 серпня 2017, 16:25
9 серпня 2017 року відбулась всеукраїнська акція «#OlympicLab». В рамках акції у львівському Палаці спорту «Галичина» за підтримки Національного Олімпійського комітету України провели відкрите тренування та майстер-клас з гандболу для дітей. Майстер-клас проводили учасниці кращої жіночої гандбольної команди України – ГК «Галичанка» (Львів).
«Галичанка» провела майстер-клас з дітьми

В акції взяли участь 30 дівчат, котрі відпочивають у дитячому оздоровчому таборі «Росинка».
Спочатку діти тільки спостерігали за тренуванням, котре проводила Тетяна Штефан - головний тренер жіночої гандбольної команди «Галичанка» та другий тренер Анжела Савченко. Потім, ознайомившись, вони долучились до вправ. З дітьми окрім вправ проводили веселі естафети з гандбольним м’ячем.

На акції була присутня , а також модерувала тренування Віра Передерій – майстер спорту міжнародного класу з художної гімнастики України, фіналістка Ігор ХХІХ Олімпіади 2008 року в Пекіні, Молодий посол України на ІІ зимових ЮОІ 2016 року в Ліллехаммері, член Комісії з олімпійської освіти Міжнародного олімпійського комітету.  Галина Куречко -  стипендіат НОК України, учасниця Зимових юнацьких Олімпійських Ігор допомагала організувати захід.

Після насиченого тренування юні учасниці свята отримали подарунки від НОК України.

Нагадаємо, Як у Львові стронгмени помірялись силами (ФОТО)



comments powered by HyperComments