Нацполіція Львова показала відео звільнення заручників з психлікарні

Неділя, 6 серпня 2017, 00:01
Сьогодні відеоролик штурму заблокованого неадекватним пацієнтом відділення психіатричної лікарні було викладено на офіційному Youtube-каналі НПУ.

"Визволення заручників в психіатричній лікарні патрульними Львова! Це миті, в яких не знаєш, як будуть розгортатися події. Холодний розум і гаряче серце! Служити та захищати! Дякуємо командиру 2 батальйону Роману Бліхарському та патрульним Дзвонику Андрію, Гадомському Богдану, Годлик Зоряні, Смолинцю Володимиру, Назару Олеху, Юрію Тиравському, Савицькому Олександру, Гетьману Станіславу! Ви врятували у лічені хвилини десятки життів!" - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, вчора близько 19.00 один з пацієнтів психіатричної клініки, що на вулиці Кульпарківській у Львові, почав поводитись агресивно, заблокував вхід у відділення, де перебували 76 пацієнтів, розбив скло задля подальшого використання у вигляді зброї, та поранив десятьох пацієнтів лікарні, троє з них у важкому стані. 

Через загрозу життя пацієнтам патруль Нацполіції Львова прийняли рішення про штурм відділення, в якому 5 полісменів постраждали від рук божевільного. За попередніми даними, 

агресором виявився 30-річний чоловік, який відбував призначене судом покарання у вигляді примусового лікування за вбивство рідного батька, якому негідник наніс 72 ножових поранення. Нещодавно чоловіка звільнили, але вчора об 11 годині ранку його помістили в стаціонар згідно з клопотанням родичів. В процесі штурму зловмисника знешкодили, заручників звільнили.

https://youtu.be/ZE9kI8IHYxU - відео звільнення заручників з психіатричної лікарні.

comments powered by HyperComments