Вантажівки у спеку не можуть їздити від 10 до 22 години по загальним трасам

Середа, 2 серпня 2017, 17:31
У спеку, коли температура повітря сягає вище 28 градусів, діють обмеження на автомобільних дорогах руху великогабаритних машин. Такі заходи застосовують задля того, аби зберегти дорожне покриття автодоріг під час тривалої спеки.
Вантажівки у спеку не можуть їздити від 10 до 22 години по загальним трасам

Департамент  дорожнього господарства, транспорту та зв'язку Львівської облдержадміністрації нагадує, що вантажівкам загальної маси понад 24 тонн і  навантаженням на вісь 7 тонн заборонено з 10:00 до 22:00 виїжджати на дороги області.

Вже встановлені відповідні знаки на дорогах та інфопано, аби водії таких вантажівок знали про дані обмеження.

Укртрансбезпека, Національна поліції та Служба автомобільних доріг контролюють проїзд великовагових та/або великогабаритних транспортних засобів. Служби перевіряють відповідність габаритно-вагових параметрів таких транспортних засобів установленим законодавством параметрам і нормам, наявність дозволу на рух за визначеними маршрутами, а також дотримання визначених у дозволі умов та режиму руху транспортних засобів.
Але департамент нагадує, що такі часові обмеження руху не зачіпають великогабаритні машини, котрі перевозять вантажі,котрі швидко псуються, а також такі вантажі, котрі використовують для ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, або стихійних явищ.

Більше новин про Західну Україну читайте на "Справжня Варта".

comments powered by HyperComments