Рівень популізму у Львівській міськраді став вищим, аніж інтереси громади, - Синютка

Олег Довганик  |  П'ятниця, 28 липня 2017, 20:07
Голова Львівської ОДА прокоментував «сміттєву» проблему
Рівень популізму у Львівській міськраді став вищим, аніж інтереси громади, - Синютка

Львівська ОДА запропонувала 17 ділянок для будівництва сміттєпереробних комплексів, але чому Львівська міська рада не береться за ці ділянки – це запитання до них.

Про це під час ефіру на телеканалі ЗІК сказав голова Львівської ОДА Олег Синютка.

«Чому ці ділянки не використовуються – чи через невміння, чи через небажання – не мені судити», - сказав Синютка.

Він також наголосив, що Львівська ОДА взяла на себе п’ять етапів вирішення проблеми ТПВ у місті і один із таких етапів зокрема передбачає будівництво сміттєпереробних комлексів як для Львова, так і області.

Коментуючи повідомлення мера Львова про так звану блокаду, Синютка зазначив, що Садовий є надзвичайним піар-менеджером і через повідомлення про блокаду хотів вийти на всеукраїнський політичний рівень.

Голова ОДА також зазначив, що рівень популізму у Львівській міськраді став вищим, аніж рівень прийняття прагматичних рішень в інтересах громади і сам тому він прийняв рішення піти із посади заступника міського голови Львова.

«Міський голова повинен вболівати за громаду. Якщо міський голова ставить інтереси на друге місце, то це надзвичайно небезпечно для людей, які живуть у цьому місті», - сказав Синютка.

Водночас голова ОДА наголосив, що Львів – це третина Львівської області, тому місту і надалі потрібно допомагати.

«Мені здається, що я жодного разу не переступив якоїсь межі, щоб не можна було сісти з міським головою і обговорити проблеми міста та допомогти», - сказав Синютка.

comments powered by HyperComments