Зміни у львівському Статуті: твої пропозиції

Понеділок, 24 липня 2017, 17:17
Портал депутатів Львівської міської ради повідомляє про те, що наразі готуються зміни в статут міста Львова. Наразі відбувається публічне громадське обговорення щодо змін.
Зміни у львівському Статуті: твої пропозиції

Львівська міська рада від 31 березня 2016 р. створила за затвердила положення №351 про утворення робочої групи, котра займатиметься підготовкою нової редакції Статуту територіальної громади міста Львова.

В складі робочої групи депутати Львівської міської ради, посадові особи виконавчих органів ради, громадські діячі, представники освітніх та експертних середовищ. Від моменту створення вже було проведено 14засідань.
Будь-які зміни ,котрі були ухвалені, ви можете знайти на Інформаційному порталі депутатів Львівської міської ради у розділі "Статут міста".
Наразі, до створення статуту залучають всю громаду Львова. Від 24 липня до 11 вересня ви маєте можливість подати свої пропозицію щодо змін на розгляд комісії.

Пропозиції та обґрунтовані зауваження до проекту нового Статуту надсилайте на електронну поштову скриньку [email protected].

Більше новин про Західну Україну читайте на "Справжня Варта".

 

comments powered by HyperComments