На Львівщині затримали наркоторговців з товаром на 175 000 гривень

П'ятниця, 14 липня 2017, 21:19
Наркопритон зі збутом наркотиків рослинного походження зловмисники організували в гаражному комплексі, на околицях Сокалю.
На Львівщині затримали наркоторговців з товаром на 175 000 гривень

Співробітники Управління протидії наркозлочинності ГУ Національної поліції Львівщини, за процесуального керівництва обласної прокуратури, затримали наркоторговців у місті Сокаль, котрі організували наркопритон та продавали рослинні наркотики.

Як з'ясували полісмени, "власники" незаконного бізнесу – двоє місцевих жителів віком 34 та 23 роки, які вибрали місцем для збуту наркотиків гаражний комплекс у Сокалі. У приміщеннях гаражного кооперативу наркозалежні особи могли придбати та одразу вжити наркотичні речовини рослинного походження, зокрема каннабіс.


В ході обшуку правоохоронці виявили та вилучили близько півтори  кілограми рослинних наркотиків, а також електронні ваги, пристрої для подрібнення та куріння каннабісу, мобільні телефони та грошові кошти, виручені в процесі збуту наркотичних речовин. Вартість вилучених каркотиків приблизними підрахунками складає понад 175 000 гривень. Усі вилучені наркотичні речовини відправлено  на експертне дослідження для ідентифікації виду наркотику.

 

Зловмисники затримані в порядку ст.208 КПК України, суд вже обрав для них міру запобіжного заходу – перебування під вартою. Окрім того, їм повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 307 (незаконне виробництво,  придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) ККУ України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Триває досудове розслідування.

 

comments powered by HyperComments