"Нещасний" переселенець, або як біженець облив брудом усіх галичан

Четвер, 13 липня 2017, 23:52
Біженець з Донбасу, який довгий час сидів на шиї в львівської родини, повернувся додому і почав поливати галичан брудом.

Валерій Жмайло, переселенець з Донбасу,  поскаржився, що начебто його постійно "обзивали" і "ображали", відколи він переїхав з Дебальцевого на Львівщину, виселили з житла і вимагали гроші, тому він повернувся назад на Донбас.

«Чоловік, якого моя мама вважала частиною сім'ї і називала мене байдужим, коли я говорив, що він не заслуговує допомоги та турботи. Віддала з хати все, що було, і набрала купу грошей в кредити. Смердючий, брехливий пес, якого треба було б  покарати. Скотина відверто бреше і не червоніє» – так сказав Тарас Токар, житель Нового Роздолу, який впутсив "нещасного" біженця до себе додому.

У відеоролику переселенець з Донбасу розповідає про те, як його зустріли у Львівській області і чому він звідти поїхав. Жмайло також намагався пояснити людям, що «насправді» відбувається на сході України.

«Там не російські війська. Це народ став захищати свої землі. Ви прийшли до нас. Чого ви йдете до нас? Ідіть захищати свої землі. От коли у вас там почнеться війна з поляками, ось тоді, кажу, ви встанете. Чого ви претеся до нас?» - сказав Жмайло.

Надія Токар, матір Тараса, в коментарях зазначила, що Жмайло бреше, і закликала людей йому не вірити. Вона розказала, що разом з сусідами допомагала йому коштами, продуктами та одягом, намагалсь допомогти влаштуватись на роботу, коли він приїхав в Новий Розділ з братом.

«Йому допомагали влаштуватися на роботу, правда він цього не хотів. Більше тижня не працював ніде, а кожні два-три дні клянчив гроші. Для чого - не пояснював, отже довіри до того пройдисвіта в нас не було, у всіх, окрім тої жіночки, про яку він каже, що вона «дуже хороша людина, закінчила російську школу». Відверта брехня - та жінка справжнісінька українка, закінчила вона українську школу,  а проблема в тім, що вона дуже довірлива, що і дозволило томунегіднику довести її до банкрутства» , – написала пані Токар.

Посилання на інтерв'ю Жмайла тут: https://youtu.be/Ztw8V1Oang0

comments powered by HyperComments