63 ВІЛ-позитивних дітей та дорослих отримали соціальні виплати

Середа, 12 липня 2017, 11:51
Як повідомляє Департамент соціального захисту населення ЛОДА, що в минулому місяці було надано БО «БТ «Мережа»м. Львів» послуги з догляду за ВІЛ-позитивних дітей. Таких послуг нарахували 15. Також - 130 консультувань щодо прихильності до АРТ, 60 послуг з соціального догляду. Відомо, що загалом 63 особи отримали певну послугу.
63 ВІЛ-позитивних дітей та дорослих отримали соціальні виплати

554,8 тис грн. планує виділити БО «БТ «Мережа» м. Львів» для надання людям з подібними проблемами кваліфікованих послуг.
Варто зазначити, що перший раз було надано з обласного бюджету 136,8 тис грн. для соціальні послуги «ВІЛ-інфікованих дітей та дітей, яких торкнулась епідемія ВІЛ/СНІД».

Був проведений конкурс з метою вибору організації, котра б знайшла цільове приімнення коштів та змогла організувати надання послуг цій категорії людей. В результаті обрали благодійну організацію «Благодійне товариство «Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІД» м. Львів». В рамках проекту вони охопили більше 170 дітей зі Львова та області. Проект пройшов успішно, бюджетні кошти були витрачені раціонально та ефективно.

В цьому році на конкурсній основі, кошти були надані БО «БТ «Мережа» м. Львів», аби вони організували надання послуг ВІЛ-позитивним дітям та дорослим.

Нагадаємо: У Львові закликали пам`ятати про загрозу ВІЛ/Сніду

comments powered by HyperComments