Транспортна епопея, або як Садовий піклується про львів'ян

Вівторок, 11 липня 2017, 00:21
У Льовові на вихідних не ходить електротранспорт, а в будні дні - виходять з ладу контактні мережі того-таки електротранспорту.
Транспортна епопея, або як Садовий піклується про львів'ян

Сьогодні близько п'ятої години вийшли з ладу електромережі на кільці вулиць Володимира Великого та Кульпарківської. Дана ситуація заморозила рух електротранспорту, а саме трьох маршрутів(2,3,10), на 3 години.

Найдивнішим в цій ситуації залишається те, як дана контактна лінія не вийшла з ладу ще років 5 тому назад, так як кожен третій тролейбус зупиняється на проїжджій частині кільця через неполадки з мережею.

Питання безпеки пасажирів та просто безпеки на дорозі не вирішується вже дуже довгий час, і подібна ситуація не перший випадок. Міняти комунікації ніхто, звісно ж, не буде, не хоче та не збирається.

Не варто і згадувати, що за останні вихідні у Львові затримка в графіку руху електротранспорту перевищила 2 години і це без жодних видимих причин, таких як ДТП, поломки електромереж абощо. Мерія так захопилась політичною грою зі сміттям, що не бере до уваги, як вся львівська логістика повільно перетворюється на сміття. 

comments powered by HyperComments