Розшукуваних Інтерполом знаходять у львівських нічних клубах

Максим Бурич  |  П'ятниця, 7 липня 2017, 14:22
У нічних клубах Львова час від часу поліція знаходить туристів, які перебувають у міжнародному розшуку Інтерпол
Розшукуваних Інтерполом знаходять у львівських нічних клубах

Про це під час координаційної наради у Головному управлінні Національної Поліції Львівської області повідомило керівництво ГУ НП. За словами начальника ГУ НП у Львівській області Валерія Середи, завдяки зверненням до правоохоронних органів небайдужих громадян, поліції вдається затримувати туристів з інших країн, які перебувають у міжнародному розшуку. Гульвіси, що прилітають до Львова на відпочинок, зазвичай ведуть себе занадто «вільно» та дозволяють собі багато правопорушень. Завдяки зверненням громадян до поліції за останній час правоохоронні органи можуть констатувати затримання таких порушників міжнародного значення.

«До Львова приїжджає величезна кількість туристів. До Львова приїжджають чартерами з закордону. Це туристи, які прибувають відпочивати у нічних клубах. Але так виходить, що з цих чартерів знімають іноземців, які є в розшуку в Інтерполі і ми за останній час таких іноземців вислали з країни дуже багато», - повідомив Валерій Середа. Власників нічних закладів закликали до співпраці та спільної роботи на упередження таких випадків.
Поліція звернулась також і до львів’ян та гостей міста з проханням допомогти правоохоронцям у вирішенні проблеми з правопорушеннями у нічних клубах та поряд з ними.

Нагадаємо, У Львові обговорять дотримання режиму тиші у нічних клубах

comments powered by HyperComments