Профілактичні рейди на Львівщині - виявили 80 дітей

Середа, 5 липня 2017, 14:20
"Вокзал", "Діти вулиці", "Канікули" – такі назви мають профілактичні рейди у Львівській області. Підбито підсумки за перше півріччя 2017 року.
Профілактичні рейди на Львівщині - виявили 80 дітей

Володимир Лис - начальник служби у справах дітей Львівської ОДА повідомив, що під час проведення рейдів виявили 80 дітей, з них 58 дітей вилучено з вулиці, 15 – із сім'ї, 1 дитину – з комп'ютерного клубу, ще 6 дітей – з  розважальних закладів.

Повернули у сім’ї 37 дітей, 20 до навчальних закладів, 3 дитини потрапило в заклади охорони здоров’я, а 20 влаштовано в притулок.

Під  час рейдів були виявлені випадки порушення правил як тютюновими виробами, так і спиртними напоями. Всього таких ситуацій було 21. В наслідок цього було попереджено 5 посадових осіб, а 10 – ініційовано притягнути до відповідальності.

Під час рейду було перевірено 899 сімей, з них 606 батькам дали попередження. Є випадки притягнення до відповідальності – 174 особи.

Наголошуємо, що від початку року було проведено 598 профілактичних заходи  працівниками служб у справах дітей спільно з представниками відділів ювенальної превенції, центрів соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.

Нагадаємо, Без належного догляду: п’ятьох дітей на Львівщині вилучили із сімей

comments powered by HyperComments