Електротранспорту Львова бракує майже сотні водіїв

Понеділок, 26 червня 2017, 11:09
ЛКП «Львівелектротранс» потребує на роботу 90 водіїв – 30 осіб на трамваї та 60 осіб на тролейбуси.
Електротранспорту Львова бракує майже сотні водіїв

Загалом на балансі підприємства 209 одиниць рухомого складу. Торік силами підприємства вдалось капітально відремонтувати 5 трамваїв та 4 тролейбуси.

Чиновники зазначають, що 86 одиниць транспорту є в справному стані, але завжди потребують якогось ремонту, хто середнього, хто капітального.

За словами представників профспілки працівників ЖКГ, станом на нині підприємство має брак водіїв по штатах тролейбусів – 60 осіб, трамваїв – 30 осіб. Тому заробітна плата повинна бути тим основним важливим чинником, який б привів людей на роботу у ЛКП «Львівелектротранс».

З огляду на це, аргументують і підняття та контроль оплати проїзду у транспорті, вартість якого наразі обговорюють і вона коливається у межах 4,5 грн за загальний квиток.

"З ініціативи профспілкового комітету ЛКП "Львівелектротранс" розраховано та подано на розгляд у Львівську міську раду новий тариф (4,5 грн) для перевезень у громадському електротранспорті Львова. Попереду ще громадські слухання", - зазначили у офіційному представництві комунального підприємства.

Нагадаємо, у львівських маршрутках очікується підняття вартості проїзду.

Більше новин Західної України читайте на "Справжній Варті".

comments powered by HyperComments