На Львівщині вшанували пам'ять відомого політика Гельмута Коля

П'ятниця, 23 червня 2017, 09:33
Громадськість, влада та духовенство згадали, яким був почесний доктор Національного лісотехнічного університету.
На Львівщині вшанували пам'ять відомого політика Гельмута Коля

22 червня, на Львівщині провели вечір пам’яті колишнього канцлера Німеччини Гельмута Коля. Захід відбувся у стінах Національного лісотехнічного університету, почесним доктором якого був відомий політик.

Студентська молодь, наукова еліта, духовенство та представники влади переглянули світлини та уривки з інавгураційної промови Гельмута Коля під час вручення диплома Почесного доктора. Своїми спогадами про політика поділились із присутніми академік Юрій Туниця, професори Микола Адамовський та Богдан Максимчук.

На значному вкладі в розвиток світової політичної думки Гельмута Коля під час зустрічі наголосила заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Оксана Стоколос-Ворончук.

«Гельмут Коль – це людина, яка розбила стіну та заклала фундамент сучасної успішної Німеччини. З ним пов’язана і частинка історії нашої країни. Це людина-глиба, приклад якої надзвичайно актуальний. Сьогодні наші військові та волонтери є тими постатями, які зміцнюють фундамент успішної України», - зазначила Оксана Стоколос-Ворончук.

Нагадаємо,у Львові вшанували пам'ять жертв війни.

Більше новин Західної України читайте на “Справжній Варті”.

comments powered by HyperComments