Львів’янам покажуть страхи, обрамлені у виставці

Четвер, 22 червня 2017, 15:28
Міжнародна виставка графіки висвітлює розмаїття проявів Страхів, що окутують людину від народження протягом всього її життя.
Львів’янам покажуть страхи, обрамлені у виставці

1 липня о 17 годині у Феміністичній майстерні на площі Ринок,42 відбудеться відкриття виставки графіки “Страх”.

Як зазначають організатори, мета події - розчленування феномену страху, аби зрозуміти його коріння та мати змогу знищити.

Учасники та учасниці обміну графічними роботами досліджують феномен страху з точки зору власного досвіду, звертаючись до соціуму в якому вони живуть. 

Одні обирають образи з власного досвіду і показують їх через метафори, інші представляють реальні політичні і соціальні проблеми, нерівність, фобії, несправедливість,  використовуючи міфічний підтекст.

Глядачів запрошують приєднатися до роздумів та дискусій на тему страхів, зокрема, у рамках циклу теоретичних і практичних подій, які будуть розкривати психологічні та філософські аспекти.

Довідково: 
IPEP (міжнародна програма обміну друкованою графікою) – була створена в Індії в 2013 році. Основна ідея цієї програми – створити міжнародну платформу з обміну думками та техніками для графіків з усього світу.

Програма обміну надає можливість митцям розділити своє бачення та майстерність з іншими учасниками. Але, окрім того, цей обмін надає надзвичайну можливість проведення однієї і тої самої виставки по всьому світу. 

Роботи представленні на виставці належать до 2015 року. Запропонована тема для графіків – Страх (терор\жах). Організатори в жодному разі не намагались нав’язати один шлях показу цієї теми, кожному автору надавались свобода у її представленні. 

Нагадаємо, виставку про ЗУНР покажуть у районах Львівщини.

Більше новин Західної України читайте на “Справжній Варті”.

comments powered by HyperComments