Уряд готовий виділити 50 млн грн на облаштування сміттєвого полігону для Львова

Понеділок, 19 червня 2017, 13:52
Керівництво країни нагадує міській владі Львова про обов'язок вирішити сміттєву проблему.
Уряд готовий виділити 50 млн грн на облаштування сміттєвого полігону для Львова

Кабінет Міністрів України готовий розглянути рішення про виділення з резервного фонду Державного бюджету 50 млн грн м.Львів для проведення робіт з облаштування міського сміттєвого полігону і звертається до інших регіонів країни з проханням допомогти місту у вирішенні «сміттєвої» проблеми, але наголошує на тому, що вирішення проблеми - це обов'язок місцевої влади. Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час селекторної наради з регіонами.

«Я готовий внести пропозицію на засідання Уряду і виділити 50 млн грн з резервного фонду для області для облаштування полігону. І хочу зараз попросити всю країну: якщо до вас раптом звернеться міський голова Львова Андрій Садовий за допомогою, дуже прошу,  якщо можете – допоможіть»,- сказав Володимир Гройсман.

Разом з тим, Глава Уряду підкреслив, що відповідальність за вирішення проблеми утилізації сміття з міської влади Львова ніхто не знімає. Більше того, в разі надання допомоги, Кабінет Міністрів просив би надати часові рамки системного вирішення існуючих труднощів.

Нагадаємо, мерія Львова погрожує звернутися до правоохоронних органів щодо бездіяльності посадових осіб.

Більше новин Західної України читайте на "Справжній Варті".

comments powered by HyperComments