Молодіжний проект із енергетики збере львів’ян

Субота, 10 червня 2017, 09:11
Упродовж ночі, з 21:00 до 6:00, провідні експерти енергетичної галузі країни та найуспішніші представники бізнесу проведуть 9-годинний нон-стоп із лекцій.
Молодіжний проект із енергетики збере львів’ян

З 10 по 11 червня у Львівській ратуші стартує перший в Україні інкубатор ідей в енергетиці — молодіжний проект Ніч енергетики у Львові.

Експерти розповідатимуть про нові технології у електроенергетиці, дадуть прикладні поради із використання та примноження знань та навичок для побудови кар'єри у цій галузі, а також розкажуть, як креативні ідеї із розвитку електроенергетики можна втілити у реальні проекти.

За результатами попереднього анкетування, учасниками львівського проекту стануть 200 студентів, випускників вишів, аспірантів, молодих вчених та винахідників у напрямках: енергетики (електроенергетика, в тому числі, й «зелена енергетика»), ІТ-технологій та телекомунікацій, менеджменту й економіки, міжнародних відносин, екології та охорони довкілля, права, PR та комунікацій.

“Після цього будуть сформовані проектні команди, які братимуть участь у Битві проектів та Енергетичному хакатоні заради можливості втілити свої ідеї у реальні проекти, а також стати креативною частиною найбільшої електроенергетичної компанії країни - системного оператора “Укренерго”, - зазначають організатори.

Проект розпочався у Харкові з ініціативи ДП “НЕК” Укренерго”, де зібрав більше 400 учасників із 17 українських міст. 

Участь у всіх заходах проекту є безкоштовною. Реєстрація за посиланням.

Дата та час проведення: ніч з 10 на 11 червня (з суботи на неділю) з 21:00 до 6:00. Місце: м. Львів, площа Ринок, 1, Львівська ратуша.

Нагадаємо, у центрі Львова обмінюватимуться одягом.

Більше новин Західної України читайте на "Справжній Варті".

comments powered by HyperComments