“Усі міжнародні пункти пропуску, розташовані на Львівщині, готові до роботи в умовах безвізового режиму”, - Єгоров

Вівторок, 6 червня 2017, 15:03
Готовність служб та прикордонних районів Львівщини до запровадження безвізового режиму обговорили на нараді у Львівській ОДА.
“Усі міжнародні пункти пропуску, розташовані на Львівщині, готові до роботи в умовах безвізового режиму”, - Єгоров

6 червня відбулась нарада, під керівництвом першого заступника голови Львівської ОДА Ростислава Замлинського та за участі Генерального консула Республіки Польща у Львові Рафала Вольскі.

Керівник Західного регіонального управління Держприкордонслужби України Володимир Єгоров запевнив, що усі міжнародні пункти пропуску на Львівщині обладнані комплексами прикордонного біометричного контролю і готові до роботи в умовах безвізового режиму.

Безвізовий режим передбачає можливість громадянами України відвідати 30 країн Європи, з метою подорожей, лікування, проведення ділових зустрічей, відвідування родичів, участі в форумах та інше. 

При цьому, для трудових мігрантів і студентів візовий режим в’їзду зберігається.

Про готовність до незначного збільшення (до 10%) осіб, які перетинатимуть кордон у літній період, заявили у Службі автодоріг у Львівській області, Львівська митниця ДФС, Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького, «Львівська залізниця» та прикордонні РДА.

«Наше завдання – зробити процедуру перетину кордону з нашої сторони максимально сприятливою», - резюмував перший заступник голови Львівської ОДА Ростислав Замлинський.

Нагадаємо, що дія безвізу з ЄС для українців розпочнеться в ніч на 11 червня 2017 року.

Раніше “Справжня Варта” повідомляла, що з нагоди введення безвізу під стінами ЛОДА відбувся перфоманс.

Окрім цього, керівник Львівського прикордонного загону розповів про зміни після запровадження безвізового режиму

Більше новин із життя Західної України читайте на “Справжній Варті”.

comments powered by HyperComments