Дитячий медичний центр у Львові отримав нове обладнання

Максим Бурич  |  Четвер, 1 червня 2017, 19:32
У Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медичному центрі з’явилась перша мобільна флюороскопічна рентгенівська система
Дитячий медичний центр у Львові отримав нове обладнання

Сьогодні, 1 червня, у Львівському дитячому мед центрі гості зі Швейцарії з коштовним подарунком для пацієнтів медичного центру. Група швейцарських лікарів та доброчинців  Kiwanis Клубу передала мобільну флюороскопічну рентгенівську систему, яка дозволить проводити більш точні операції у дітей з онкологією.

Про важливість такого апарату розповів ортопед-травматолог Олександр Щуровський:

«Ми співпрацюємо з нашими швейцарськими колегами вже більш як 10 років. Професор Ульріх Екснер та лікар Шарль Дюмо співпрацюють з нами в допомозі дітям, які мають онкологічні проблеми. Це є надзвичайно важлива проблема у реабілітації та заміщенні тих частин, де були пухлини, особливо кістки та опорно-руховий апарат, бо для цього має бути достатнє забезпечення. Завдяки допомозі наших колег у Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медичному центрі все ж з’явився такий апарат.

Цей апарат допоможе більш точно та швидко проводити операції. Також, цей апарат зможе підвищити складність операцій. Тому ми дуже вдячні і раді такій допомозі від наших колег», - зазначив Щуровський.

comments powered by HyperComments