Львів’ян закликають підписати петицію про зміну порядку та правил паркування транспортних засобів

Середа, 24 травня 2017, 16:47
Громадяни пропонують навести лад з паркомісцями в Україні.
Львів’ян закликають підписати петицію про зміну порядку та правил паркування транспортних засобів


Нещодавно на сайті Офіційного інтернет-представництва Президента України зареєстрували пропозицію щодо внесення змін до порядку та правил паркування транспортних засобів. Львів’ян закликають долучитися до підписання документу.

“Тим, що ви будете проколювали шини, викликати поліцію та евакуаторів, нацарапувати різного роду слова на капоті, чи блокувати виїзд таких автомобілів ви мало що зміните, але витратите купу сили та нервів. Потрібно мислити глобальніше”, - запевняє авторка петиції, користувачка спільноти Варта-1.

У документі висуваються пропозиції до запровадження відповідного експерименту в одному чи кількох містах. Для цього авторка пропонує ввести річні абонементи для паркування, визначити і позначити можливі паркомісця, створити окремі паркувальні зони для мотоциклів і скутерів, встановити паркомати та табло з тарифами й іншою інформацією тощо.

“Даною петицією пропоную повністю чи частково перейняти досвід у європейських держав щодо питання паркування авто”, - резюмує громадянка.

Раніше “Справжня Варта” повідомляла, де у Львові облаштують парковки.

Більше новин із життя Львова та області читайте на “Справжній Варті”.

comments powered by HyperComments