Відкритий для світу: у Львові оновили туристично-інформаційний центр

Вівторок, 23 травня 2017, 19:43
У центрі міста зустрічають, консультують та допомагають гостям Львова.
Відкритий для світу: у Львові оновили туристично-інформаційний центр

Туристично-інформаційний центр на площі Ринок отримав новий дизайн та спектр послуг.

Так, оновлений центр надає послуги з продажу квитків (на електротранспорт і проїзні), згодом з’явиться картка туриста - Lviv City Card, яка дозволятиме пересуватися у транспорті міста впродовж 3 — 5 днів і відвідувати цікаві для іноземців містя.

Окрім цього, у туристичному центрі можна замовити екскурсії містом та областю.

“У нас можна замовити інтерактивні квести по місту, які закачуються на мобільний телефон і людина може пройти декілька етапів і далі отримати подарунковий приз. Можна придбати книги про Львів та про інші міста, путівники та карти”, - пояснили у міському центрі розвитку туризму Львова.

Серед старих послуг залишилася можливість отримати безкоштовну інформацію про події, тижневий календар подій, безкоштовні карти та путівник по місту Львову.

Найближчим часом впровадять і продаж квитків на міські театральні, музейні події, квитків на залізничний транспорт, бронювання житла тощо.

У приміщенні ТІЦу встановили touchscreen екран, де є вся необхідна інформація про місто (готелі, хостели, заклади харчування, календар подій, мистецькі заходи, визначні місця та ін), безкоштовний WI-FI, столики з промо- та інформаційною продукцією.

Щоб перевести Центр на самоокупність, тут будуть продавати книги, атласи, путівники, сувенірні видання, на яких буде спеціальне маркування. Також на платній основі будуть розміщуватись рекламні флаєри від різних закладів харчування, готелів, служб таксі тощо.

Більше новин Західної України читайте на “Справжній Варті”.

comments powered by HyperComments