На Львівщині депутати заплатять штраф за конфлікт інтересів

Вівторок, 23 травня 2017, 17:13
Сколівський райсуд визнав винними трьох депутатів.
На Львівщині депутати заплатять штраф за конфлікт інтересів

Нещодавно відбувся суд над депутатами Славської селищної ради. Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу прокуратури Львівської області.

Відтак, Сколівський районний суд визнав винними у вчиненні адміністративних правопорушень, пов’язаних з корупцією трьох депутатів Славської селищної ради Сколівського району Львівської області за ч. 1, 2 ст. 172-7 КУпАП (неповідомлення особою у встановлених законом випадках та порядку про наявність у неї реального конфлікту інтересів та вчинення дій чи прийняття рішень в умовах реального конфлікту інтересів).

Вказані депутати, всупереч інтересам держави та територіальної громади села Славське, не повідомили у встановлених законом випадках про наявність у них реального конфлікту інтересів та проголосували за прийняття рішення із земельних питань, надання дозволу на переукладення договору оренди нежитлового приміщення, а також преміювання в розмірі 80% посадового окладу для себе або близьких осіб, чим вчинили вказані адміністративні правопорушення.

У зв’язку з цим, посадовцям доведеться сплатити штрафи на загальну суму понад 10 тисяч гривень.

Також вживаються заходи зі скасування рішень, прийнятих в умовах конфлікту інтересів.

Більше новин Західної України читайте на “Справжній Варті”.

comments powered by HyperComments