У Дрогобичі перевірять проведення тендерних закупівель на комунальних підприємствах

Середа, 17 травня 2017, 13:47
З відповідною ініціативою виступили місцеві “укропівці”.
У Дрогобичі перевірять проведення тендерних закупівель на комунальних підприємствах

На сесії Дрогобицької міськради виступила заступник голови бюджетної комісії Олена Жуковська з вимогою надати всі необхідні документи щодо проведення тендерних закупівель КП ДМР «Комбінат міського господарства» бітумів, нафтопродуктів та сипучих матеріалів. Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу партії “Укроп”.

Мер Дрогобича дав протокольне доручення на вимогу депутатки надати всі необхідні матеріали.

“Останнім часом у нас починає виникати чимало запитань про проведення тендерів на цьому підприємстві. Також ними зацікавилась інформаційна агенція «Наші гроші», яка підготувала вже дві публікації про це підприємство, готує чергову — третю”, - пояснила свою вимогу депутатка Олена Жуковська.

За попередньою інформацією, КП  «Комбінат міського господарства» уклало договір на поставку 250 тонн бітуму з ТОВ «Торговий дім «Атлантик» на суму 2,5 млн грн. 

Вартість однієї тонни придбаного бітуму становить 9 800 грн. Це відповідає середньоринковій вартості будівельного матеріалу. Проте комунальному підприємству пропонували придбати його суттєво дешевше.

Заявки на участь у торгах подали загалом вісім підприємств. Пропозиції п’яти з них відхилили через невідповідність конкурсної документації.

Більше новин із життя Львова та області читайте на “Справжній Варті”.

comments powered by HyperComments