У Львів прийде “Наукова весна”

Вівторок, 16 травня 2017, 12:54
Представники львівських наукових установ та студенти покажуть результати власних досліджень.
У Львів прийде “Наукова весна”

Упродовж 15 — 28 травня у Львові відбудеться низка заходів, яка об’єднає наукову і студентську еліту міста, під назвою “Наукова весна 2017”.

Усі охочі зможуть безкоштовно прийти і подивитись на результати досліджень зроблених студентами-науковцями та представниками профільних установ Львова.

Захід організовують для тих, хто хоче розширити свої знання про наукову діяльність у Львові та заради популяризації науки і освіти.

Зокрема, у рамках події відбудеться форум технологічно базованих стартапів «Інноваційна весна», Дні відкритих дверей у науково-дослідних установах міста, Міжнародний конкурс школярів «Від кристалів-гігантів до нанокристалів», майстер-класи з гратографії, графічної мови дизайну логотипу, фотозйомки, анімації та багато іншого.

В УКУ пройде лекція-моновистава про Україну як ядерну державу, відбудуться відкриті лекції на теми про булінгу в житті сучасних школярів, екзистенції сучасної молоді в різних країнах, роботу мозку людини.

Науковці та студентська молодь збереться у Інституті фізики конденсованих систем НАН України, аби подискутувати та переглянути науково-популярні фільми про життя та творчість видатних вчених.

Окрім цього, у Карпатському відділенні Інституту геофізики представлять виставку-фотозвіт про наукові дослідження Антарктики. А у ІнФОВ НАН України презентуватимуть науково-технічні розробки і досягнення науковців.

Більше новин із життя Львова та області читайте на “Справжній Варті”.

comments powered by HyperComments