Львівська мікрогромада презентувала самостійно встановлені вуличні тренажери

Понеділок, 15 травня 2017, 17:46
Мешканці Львова, у рамках проекту “Громади в дії”, самостійно покращили благоустрій.
Львівська мікрогромада презентувала самостійно встановлені вуличні тренажери

Нещодавно відбулось урочисте представлення результатів командної роботи мікрогромади по вул. Біберовича,9. Йдеться про реалізацію проекту із встановлення вуличних тренажерів.

“Мікрогромада «Кам’янка» стала певною мірою феноменом, адже її ідентифікація пройшла декілька етапів. Та головне, що сьогодні мешканці готові спілкуватися між собою та досягати нових висот. Зараз кожен розуміє, що зробити майданчик для дозвілля біля дому – це можливо, і не потрібно чекати на когось”, - зауважила керівник проекту “Громади в дії”, Анастасія Лепуга.

Так, мешканці упродовж року перезнайомились та об’єднали зусилля, аби зробити майданчик для дозвілля біля дому.

За словами координатора мікрогромади “Кам’янка” Марти Гладкої, з часом на зустрічі приходило все більше активістів, які заявили про готовність щось робити саме в цій мікрогромаді, що можна вважати прикладом свідомої ідентифікації мешканців. 

“Вже пізніше ми визначали головні проблеми та потреби, говорили про можливості покращення благоустрою територій мікрогромади. Учасники зустрічей неодноразово наголошували, що в мікрогромаді майже немає майданчиків, де можна займатися спортом. Тому було погоджено проект по створенню такого простору, який стане важливим елементом дозвілля молоді, і не тільки. Спільні зусилля та активна участь мешканців в процесі дофінансування цього проекту дозволили реалізувати задумане в повній мірі”, - розповіла Марта Гладка.

Більше новин із життя Західної України читайте на “Справжній Варті

comments powered by HyperComments