Львів — місто “червоних ліхтарів”? Поліція викрила “салонний” бізнес

Субота, 13 травня 2017, 12:54
Зловмисниця з Дніпропетровщини керувала інтимним салоном у Львові.
Львів — місто “червоних ліхтарів”? Поліція викрила “салонний” бізнес

Правоохоронці повідомили жінці про підозру у скоєнні злочину за ч.2 ст. 303 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) ККУ. Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу ГУ НП у Львівській області.

У ході досудового розслідування, працівники правоохоронних органів затримали 28-річну сутенерку, що керувала діяльністю салону з надання платних сексуальних послуг у Львові.

Сама звідниця мешкала у м. Покров (Дніпропетровська обл.) та втягувала жінок у заняття проституцією. За годину клієнти платили 1200 гривень, які потім розділялися навпіл між “директоркою” та працівницею “салону”.

Доказом причетності затриманої до злочинів став ноутбук, з якого вона подавала відповідні оголошення та мобільний телефон, котрі вилучили під час обшуків.

Свою діяльність зловмисниця пояснила скрутним матеріальним становищем і визнала свою вину. Жінці може загрожувати до семи років ув’язнення.

Нагадаємо, на кільцевій дорозі Львова, правоохоронці виявили у одному з готелів факт звідництва, де затримали повію та її клієнта. За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.303 ККУ. Повію притягнуто до адміністративної відповідальності за ст.181- 1 КУпАП. 

Більше новин із життя Львова та області читайте на “Справжній Варті”.

comments powered by HyperComments