У Жидачеві відкрили целюлозно-паперовий комбінат

Максим Бурич  |  П'ятниця, 12 травня 2017, 16:37
На Львівщині запустили промислового гіганта - целюлозно-паперовий комбінат.
У Жидачеві відкрили целюлозно-паперовий комбінат

Сьогодні, 12 травня, на Львівщині в місті Жидачів розпочав роботу целюлозно-паперовий комбінат, який раніше був монополістом навіть на теренах радянського союзу.

Офіційне відкриття роботи комбінату відбулось з першого гудка запущеного головою Львівської ОДА Олегом Синюткою. 

В промислового гіганта було вкладено більше 1 мільйона інвестицій, що надало можливість підвищити загальний економічний стан області та «перестрибнути прірву застоя». Наразі комбінат тільки починає свою роботу, проте перші результати вже є:

 «Ми сьогодні маємо безпрецедентний факт в Україні, коли вперше за останні роки, після 2,5 років простою відновлюється робота не маленького підприємства, а гіганта, який має вплив на всю економіку країни, який був одним з монополістів навіть на теренах радянського союзу. В першу чергу треба подякувати працівникам, які не допустили, аби цей комбінат не розібрали на частини. Також не малу роль зіграв інвестор», - повідомив Синютка.

Очільник Львівської ОДА додав, що у цей комбінат вкладено більше 1 мільйона доларів. 

"Важливим фактором є стабільне погашення заборгованості по заробітній платі. Я переконаний, що ми тільки на початку шляху відновлення економічної могутності України", - резюмував Олег Синютка.

За словами дирекції, запуск комбінату приніс робочі місця та віру людей у плідну працю. Керівництво озвучило, що за 4-5 місяців промисловість має дійти до рівня минулих потужностей, та через певний час побити загальні показники виробництва.

Більше новин із життя Львова та області читайте на “Справжній Варті”.

 

comments powered by HyperComments