У Львові відбудеться студентський форум UASMeetUp

Максим Бурич  |  Четвер, 4 травня 2017, 19:12
У Львові розпочинається дводенний студентський форум UASMeetUp
У Львові відбудеться студентський форум UASMeetUp

Сьогодні, 4 травня, у Львові відбувається відкриття студентського форуму UASMeetUp, який буде проходити до 6 травня.

Українська асоціація студентів проводить позачергові збори, які допоможуть студентам у навчанні, та допоможуть змотивувати молодь до дії.

«Сьогодні, найвищий орган асоціації студентів – Генеральна асамблея проводить перші за багато років збори у Львові. В рамках збору буде проводитись дводенний форум, в кінці якого ми об’явимо найкращій проект, який будуть розробляти наші учасники і за який візьметься наша організація та буде реалізовувати», - розповіла президент української асоціації студентів Лідія Фесенко.

Для студентства організована зустріч з багатьма спікерами, які допомагатимуть молоді набути знань, та мотивуватись до дій:

«На форумі будуть виступати різноманітні спікери, головна мета яких, надихнути молодь до дій та розкрити їхні можливості. Це буде і спікер Василь Комісаров, який розкаже про ораторське мистецтво, Артем Мосійчук, який розкаже про можливості лобіювання певних питань, представники медіа та SMM, які засновували свої канали. Також буде представник I-Fest, який розкаже про те, як зі студентських лав започаткувати свій бізнес і ще багато інших спікерів», - зауважила Лідія Фесенко.

comments powered by HyperComments