Посадовця із Львівського обласного управління водних ресурсів відсторонили від посади

Субота, 29 квітня 2017, 13:01
Заступника керівника установи підозрюють у хабарництві та вимаганні.
Посадовця із Львівського обласного управління водних ресурсів відсторонили від посади

Нещодавно Личаківський райсуд задовольнив клопотання прокуратури про відсторонення від посади заступника начальника Львівського обласного управління водних ресурсів. Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу прокуратури Львівської області.

Слід зазначити, що у 2015 році посадовцю висунули підозру за фактом вимагання та отримання 25 тисяч гривень хабаря (ч.3 ст.368 ККУ).

Чиновник обіцяв клієнту посприяти у пришвидшеному виготовленні проектно-кошторисної документації та заниження вартості будівельних робіт водойми.

Аби не сидіти весь час під вартою, порушник обрав альтернативний шлях і вніс за себе заставу — 97,4 тисячі гривень. Також його відсторонили від займаної посади, а на усе його майно наклали арешт.

“Однак, щоб уникнути виконання вказаного рішення суду та мати можливість впливати на хід судового розгляду у кримінальному провадженні, посадовець перевівся на посаду вже заступника начальника Львівського обласного управління водних ресурсів”, - йдеться у повідомленні прес-служби.

Більше новин із життя Львова та області читайте на “Справжній Варті”.

 

comments powered by HyperComments