Бджолярів Львова підтримав радник з питань сільського господарства посольства Франції в Україні

Максим Бурич  |  Четвер, 27 квітня 2017, 23:07
У Львові обговорили стан розвитку бджільництва в області
Бджолярів Львова підтримав радник з питань сільського господарства посольства Франції в Україні

У Львові обговорили стан розвитку бджільництва в області, зокрема шляхи покращення нинішнього стану та використання досвіду інших країн. Радник з питань сільського господарства посольства Франції в Україні Ніколя Перрен привітав учасників 5-го Ювілейного Міжнародного форуму з підтримки фермерства «Агропорт Захід Львів 2017» та поділився досвідом бджолярів Франції.

«У Франції вже давно така традиція – проводити подібні форуми, та збирати такі групи підприємців, товари яких йдуть на продаж на державний рівень. Саме на державному рівні реалізація продуктів буде краще.

Через такий варіант об’єднання виробників, підприємці мають змогу не тільки реалізувати свої продукти, а й позбавитись суперечок щодо виробництва. Також, подібні заходи сприяють валоризації, тобто встановленню не заниженої чи завищеної ціни на продукцію. Тому що кількість виробленої продукції є лімітованою, і відповідно сам споживач хоче, щоб була добра якість», - наголосив Ніколя Перрен.

Нагадаємо, сьогодні, під час проведення форуму, представник департаменту наголосив на важливості об’єднання знань та зусиль, аби напрацювати дієвий план роботи по розвитку бджільництва на Львівщині.

Більше новин із сьогоднішнього  форуму з підтримки фермерства «Агропорт Захід Львів 2017» читайте на “Справжній Варті”.

comments powered by HyperComments