Львівський депутат вимагає відновити маршрутне сполучення на вулиці Жовківській

Четвер, 27 квітня 2017, 14:52
Ігор Зінкевич у депутатському запиті до міського голови Львова просить дати доручення управлінню транспорту відновити маршрутне сполучення на вулиці Жовківській.
Львівський депутат вимагає відновити маршрутне сполучення на вулиці Жовківській

Про це повідомили у прес-службі “Укропу”.

«Сьогодні мешканці цілого мікрорайону залишаються фактично відірваними від транспортного сполучення з містом. Нещодавно до мене, як до депутата фракції «Українського об’єднання патріотів – УКРОП» у Львівській міській раді та громадського активіста, звернулась ініціативна група мешканців вулиць, Жовківської, С.Мельничука, Б.Януша, Ю.Чучмана, Шевченківського району з проханням відновлення руху міських маршрутки № 62 та № 30», - пояснив Ігор Зінкевич.

У центральну частину міста, з вище перелічених вулиць, можна дістатись лише автобусами із вул. Липинського або трамваєм із вул. Б. Хмельницького та вул. Замарстинівської. 

Існуючі сполучення не влаштовують мешканців, адже знаходяться на значній віддаленості від їх вулиць та перевищують норму державного стандарту, яка фіксує відстань до найближчої зупинки громадського транспорту в міській зоні і становить не більше 500 метрів.

Водночас, як наголошує депутат, на вулиці Жовківській та бічних від неї вулицях розташована велика кількість об’єктів соціальної інфраструктури, зокрема: гуртожиток, навчальні аудиторії та конференц-зали Львівського Університету банківської справи; чимала кількість підприємств.

Більше новин із життя Львова та області читайте на “Справжній Варті”.

comments powered by HyperComments