Принцип “нуль відходів” застосують на львівському пивному фестивалі

Четвер, 27 квітня 2017, 10:23
28 — 29 квітня у Львові відбудеться фестиваль крафтового пива та вінілової музики: Craft Beer & Vinyl Music Festival.
Принцип “нуль відходів” застосують на львівському пивному фестивалі

Організатори спільно з ініціативою Zero Waste Lviv вирішили, як гармонійно вплести у львівське життя принципи руху “нуль відходів”: відвідувачів закликатимуть сортувати сміття і викидати його у окремі бочки для органічних відходів, паперу, металу, скла, пластику та змішаних відходів.

Після фестивалю органічні відходи передадуть  у Львівський міський дитячий еколого-натуралістичний центр, де їх використають для годування тварин та для компостування за допомогою каліфорнійських хробаків.
Інші відходи відправляться у спеціалізовані пункти прийому.

Також для події придумали спеціальні жетони, які слугуватимуть “валютою” фестивалю: 1 жетон дає можливість придбати одну порцію пива. По закінченню заходу їх віддадуть для переробки.

Картон і папір теж “візьме участь” у житті фестивалю, де організують благодійний збір цих матеріалів, а виручені від продажу кошти скерують на встановлення нових вікон у  Навчально-реабілітаційному центрі “Джерело”.

Місце проведення: м. Львів, вул. Старознесенська, 24 — 26. Час: 28 квітня з 16:00 до 22:00 та 29 квітня з 12:00 до 22:00 + афтепаті в клубі. До місця фестивалю курсуватиме автобус від Порохової вежі. 

Більше новин із життя Львова та області читайте на “Справжній Варті”.

 

comments powered by HyperComments