Юрія Гриніва обрали головою Львівської БПП

Олег Довганик  |  Субота, 22 квітня 2017, 23:59
Окрім обрання голови, на порядку денному стояли питання звіту секретаріату Львівської ТО за перший квартал 2017 року та заплановані для реалізації Львівською ТО проекти у Львівській області протягом 2017 року
Юрія Гриніва обрали головою Львівської БПП

Делегати п'ятого етапу Конференції Львівської територіальної організації партії БПП "Солідарність" одноголосно обрали головою Львівської ТО Юрія Гриніва.

«Я долучився до партійного колективу БПП «Солідарність» із самого початку інтенсивної роботи, тому добре знаю всі етапи побудови партійної організації, входив у раду ТО. Зараз ставлю собі за мету підняти рейтинг партії і ефективно вплинути на роботу секретаріату», - заявив Юрій Гринів.

Окрім обрання голови, на порядку денному стояли питання звіту секретаріату Львівської ТО за перший квартал 2017 року та заплановані для реалізації Львівською ТО проекти у Львівській області протягом 2017 року.

На конференції значну увагу приділили питанню ініціатив районних і міських організацій та окремих активістів. Зокрема, позитивно відзначили Клуб маркетингу та бізнесу Михайла Рудого, запланований на липень перший західноукраїнський фестиваль української кухні Юлії Кулич тощо. Як показово естетичну роботу відзначили реставрацію стенду у місті Сокалі.

Звіт секретаріату делегати підтримали без зауважень та проголосували за нього одноголосно.

Головуючим на конференції обирали Юрія Гриніва, секретарем Ореста Злобіна. Лічильна комісія працювала у складі: Михайла Рудого - голови, Христини Перегон - члена комісії, Ореста Гнипа - члена комісії. У мандатну комісію входили: Тарас Келеберда - голова комісії, Галина Лесько - член комісії, Володимир Кам'янка - член комісії.

comments powered by HyperComments