«Грінера Україна» не допустила працівників Держекоінспекції на територію підприємства для перевірки

Олег Довганик  |  Четвер, 20 квітня 2017, 20:53
На адресу Держекоінспекції у Львівській області надійшло звернення громадян щодо прохання провести перевірку законності здійснення операцій з поводженням ТПВ
«Грінера Україна» не допустила працівників Держекоінспекції на територію підприємства для перевірки

Працівників Держкоінспекції було не допущено на територію підприємства для здійснення перевірки. Керівництвом ТОВ «Грінера Україна» відмовилось від підписання акту про недопущення на об’єкт перевірки.

Про це повідомила прес-служба Держеконіспекції у Львівській області.

На адресу Держекоінспекції у Львівській області надійшло звернення громадян щодо прохання провести перевірку законності здійснення операцій з поводженням ТПВ ТОВ «Грінера Україна» на території м. Львова, в т. ч. складування ТПВ на вул. Богданівській, 11.

Держінспекторами з ОНПС було здійснено виїзд для проведення позапланової перевірки дотримання вимог природоохоронного законодавства ТОВ «Грінера Україна».

Однак, працівників Держкоінспекції було не допущено на територію підприємства для здійснення перевірки. Керівництвом ТОВ «Грінера Україна» відмовилось від підписання акту про недопущення на об’єкт перевірки.

З метою вирішення питання допущення до перевірки ТОВ «Грінера Україна» в судовому порядку матеріали перевірки опрацьовує юридичний відділ.

comments powered by HyperComments