Як і на що живе новий керівник Буського відділу поліції

Роман Матвіюк  |  Вівторок, 18 квітня 2017, 14:57
Новий начальник Буської поліції Олександр Марушкевич не володіє землею
Як і на що живе новий керівник Буського відділу поліції

Нещодавно начальником Головного управління Національної поліції у Львівській області генерала поліції третього рангу Валерієм Середою було представлено нового керівника Буського відділу поліції Олександра Марушкевича. «Справжня варта» проаналізувала його декларацію.

За 2016 рік підполковник поліції Олександр Марушкевич працюючи на посаді старшого оперуповноваженого в особливо важливих справах відділу боротьби з організованою злочинністю Управління карного розшуку Головного управління Національної поліції у Львівській області, задекларував 105 тис 587 грн заробітної плати та отримав 202 тис 400 грн доходу від відчуження нерухомого майна. Особа, яка спільно проживає з ним, але не перебуває у шлюбі заробила за основним місцем роботи 61 тис 281 грн. Її родичка отримала 24 тис грн пенсії.

У власності нового керівника поліції – легковий автомобіль Volkswagen golf plus 2012 року випуску, який він у 2016 році придбав за 322 тис  500 грн. Житловий будинок площею 80 кв м є у спільній власності особи, яка спільно проживає з ним, але не перебуває у шлюбі, та мати цієї особи. Також остання володіє земельною ділянкою, площу яку не вказано. У самому Олександра Марушкевича – ні будинків, ні земельних ділянок у власності не має.

Нагадаємо, Марушкевич Олександр Олександрович, народився 28 лютого 1979 року. Закінчив Львівський інститут внутрішніх справ при НАВС та Львівський національний університет ім. Івана Франка, спеціальність – правознавство.

На службі в органах внутрішніх справ з 1996 року.

Раніше ми писали про те, скільки заробляє мер Буська.

comments powered by HyperComments