На Львівщині з’являться німецькі потужності (ФОТО)

Максим Бурич  |  Середа, 12 квітня 2017, 16:14
12 квітня відбулось підписання документів між головою Львівської ОДА та компанією “Фіксіт ТМ Холдинг”.
На Львівщині з’являться німецькі потужності (ФОТО)

У заході взяли участь голова ЛОДА Олег Синютка; Роман Матис начальник управління інвестиційної політики; Міхаель Краус регіональний менеджер з питань Східної Європи та
Олександра Александрович, асистент менеджера, радник з юридичних питань Східної Європи. Про це повідомляє “Справжня Варта”.

Компанія Крайсель (Kreisel.UA) є частиною міжнародного будівельного холдингу “Фіксіт”, представництво в Україні з’явилося у 2004 році. Станом на нині, підприємство розвинуло широку торгівельну мережу на Сході, Півдні та Заході України.

Сторони обговорили будівництво заводу сухих будівельних сумішей європейського зразка у Львівській області та підписали відповідний протокол.

Німецькі представники наголосили на якості своєї продукції, постійному лабораторному та технічному контролі.

За словами Міхаеля Крауса, компанія покладає великі надії на Львівщину та сподівається розвинути тут профільний ринок. Широке коло українських покупців зосереджені саме у Львівській області, тому і було прийняте рішення про відкриття заводу.

Іноземці надали факти: у порівнянні з минулим роком на Львівщині на 15% збільшився обсяг продаж. Потужностей у Фастові недостатньо для задоволення потреб споживачів, тож ще 100 тисяч тонн продукції вироблятиме новий завод у Львівській області.

При будівництві заводу використовуватимуть польське обладнання і українські ресурси. Орієнтовна вартість будівництва - 5 мільйонів євро.

Для нормального функціонування заводу знадобиться 500 КВт енергії. Голова Львівської ОДА Олег Синютка запевнив, що проблем із цим не виникне, адже на Львівщині впроваджують альтернативні джерела енергії.

Більше новин на тему міжнародних відносин та розвитку промисловості на Львівщині читайте на “Справжній Варті”.

comments powered by HyperComments