Львівський університет співпрацюватиме з неочікуваними партнерами

Субота, 8 квітня 2017, 16:22
Ректор ЛНУ Франка підписав угоду із керівництвом компанії “Альянс Маркет”.
Львівський університет співпрацюватиме з неочікуваними партнерами

Днями, ректор Львівського національного університету імені Івана Франка, професор Володимир Мельник та заступник генерального директора компанії «Альянс Маркет» Ігор Новоставський підписали угоду про співпрацю між установами. Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу Університету.

Згідно з документом, підприємці проводитимуть низку теоретичних та практичних занять, тренінги та стажування для студентів профільних факультетів ВНЗ.

У планах — організація освітніх програм і проектів, зокрема, освітньо-професійна програма «Потужний старт у великому бізнесі», презентація якої відбулася у Дзеркальній залі Університету відразу після підписання угоди.

За словами Ігора Новоставського, студенти, які найкраще себе проявлять у проекті, мають шанси отримати роботу в компанії, відповідно до свого фаху.

До участі вже зголосилося більше 50 студентів-економістів, з яких методом тестування відберуть двадцятьох. Учасники проекту, у вільний від занять час, матимуть можливість пройти стажування в компанії та ознайомитись із принципами роботи торговельних корпорацій.

Нагадаємо, у Львові офіційно розпочав роботу ІТ-університет.

Більше про новини освіти та студентське життя Львова і області читайте на “Справжній Варті”.

comments powered by HyperComments