Поліцейські Львівщини затримали грабіжників ювелірного магазину

Вівторок, 4 квітня 2017, 09:26
Двоє немісцевих здійснили розбійний напад у крамниці з прикрасами.
Поліцейські Львівщини затримали грабіжників ювелірного магазину

Днями, правоохоронцям вдалось затримати двох небезпечних зловмисників, один із яких прибув у Білу Церкву з Донеччини, інший — з Черкащини. Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу ГУ НП у Львівській області.

Як встановили поліцейські, зловмисники мали широке коло “професійних” контактів по Україні та організували системну діяльність. Зокрема, їм вдалося здійснити ще чотири напади у різних областях. При цьому, завжди після вчинення незаконних дій, вони “залягали на дно” в різних містах України.

За інформацією яку надав черговий лікар “швидкої” про львів’янина-охоронця ювелірного магазину на Городоцькій із пораненням ноги, правоохоронці почали “розкручувати” справу”.

Відтак, стало відомо, що в обід, у ювелірний зайшли двоє, облич яких не було видно, стрельнули охоронцю в ногу, розбили вітрини і обікрали магазин на загальну суму 200 тисяч гривень.

По “гарячих” слідах правоохоронці затримали зловмисників, повідомили їм про підозру за фактом розбою (ч.3, ст.187 ККУ). Санкція статті передбачає покарання – від семи до дванадцяти років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Також вдалось затримати ще чотирьох зловмисників, які здійснили ряд озброєних пограбувань у Львові та області, один із них — місцевий мешканець.

Більше про поліцію та кримінальне життя Львова читайте на “Справжній Варті”.

comments powered by HyperComments