Погоня у Львові: копи vs. водій “Volkswagen’а” (ВІДЕО)

Понеділок, 3 квітня 2017, 16:49
Львів’янин намагався втекти від правоохоронців.
Погоня у Львові: копи vs. водій “Volkswagen’а” (ВІДЕО)

Нещодавно, у Львові на вулиці Угорській водій іномарки порушив ПДР та намагався втекти від патрульних. Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу Патрульної поліції Львова.

Керманич “Фольксвагена” повинен був надати перевагу у русі  автомобілю з увімкненими проблисковими маячками, який здійснював розворот. Втім, водій проігнорував це та навіть словесну вимогу поліцейських через гучномовець і пришвидшив рух, намагаючись втекти.

Далі трапилась погоня, за зразком кращих американських фільмів, і врешті втікача затримали біля шлагбаума на початку Хуторівки.

Попри те, що водій був тверезим, адекватних пояснень своїм діям надати не зміг. У результаті, на львів’янина склали протокол за невиконання вимог про зупинку та відповідну постанову.

Правоохоронці нагадують, що водії зобов’язані пропускати карети швидкої, рятувальників, поліції та інших спецслужб відповідно до п. 3.2 Правил дорожнього руху. У разі порушення цього правила, згідно із ст.122 ч.3 КУпАП передбачається стягнення штрафу 510 гривень.

Більше про діяльність правоохоронців та рух на дорогах читайте на “Справжній Варті”.

comments powered by HyperComments