Львівських патрульних екіпіювали наборами для невідкладної допомоги

Понеділок, 3 квітня 2017, 15:04
Правоохоронці отримали 26 аптечок від небайдужих громадян.
Львівських патрульних екіпіювали наборами для невідкладної допомоги

3 квітня, представники “Самооборони Львівщини” відвідали Нацполіцію міста і передали надважливе екіпіювання — аптечки для надання першої домедичної допомоги. Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу Патрульної поліції Львова.

До складу аптечок входять: кровоспинний порошок, джгут «турнікет», стерильні рукавички, повітровід, стерильні вата та бинти, лейкопластир, ножиці, перекис водню та зеленка.

Комплекти передали екіпажам, які обслуговують дороги державного значення.

За словами координатора “Центру медичного забезпечення військових в зоні АТО” Ярослава Коминського, фахова домедична допомога може врятувати низку життів у екстремальній ситуації, саме тому їхня організація долучилася до ініціативи.

Правоохоронцям також провели інструктаж із наданням першої допомоги. За словами інструктора з медичної тактики міжнародного класу Людмили Павлюк,  усі комплекти сформовані за стандартами НАТО і дають змогу за лічені хвилини допомогти травмованому. 

Відтак, “оновлені” екіпажі курсуватимуть такими дорогами Львівщини:  Львів-Шегині, Львів-Краковець, Львів-Рава-Руська, Львів-Червоноград, Львів-Броди та Львів-Стрий-Нижні Ворота.

Більше новин на тему поліції та життя Львова читайте на "Справжній Варті".

 

comments powered by HyperComments