Турецькі компанії збираються вкладати гроші у Львівщину

Субота, 1 квітня 2017, 10:28
Пріоритетні галузі для інвесторів — вугільна, дорожнє господарство, інфраструктура.
Турецькі компанії збираються вкладати гроші у Львівщину

31 березня у Львові відбулась зустріч голови Львівської облдержадміністрації Олега Синютки та представників турецьких компаній "Онур Конструкціон Інтерненешнл" і "Zeeland Shipping". Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу ЛОДА.

Очільник Львівщини розповів іноземцям про найприваблівиші для інвестицій сфери Львівської області -  агропромисловий сектор, промислове будівництво, альтернативну енергетику, вугільну та туристичну галузі. 

Голова ОДА закцентував увагу на важливих проектах, у сфері зацікавлень інвесторів, зокрема, на будівництві концесійної дороги на Львівщині та продовження вузької колії з Європи до Львова. 

Ще одним моментом стало обговорення відкриття відкриття прямих рейсів між Львовом та Стамбулом, які сприяли покращенню туристичних зв'язків між країнами.

Зі свого боку син Прем'єр-міністра Республіки Туреччина Еркан Їлдирим наголосив на тривалості співпраці Львівщини і компанії "Онур" та висловив зацікавлення турецької сторони у розвитку інших сфер, наприклад, інфраструктури, транспорту, вугледобудовної, освітньої та ІТ-сфер.

За підсумками зустрічі ЛОДА напрацює детальні пропозиції, які надасть турецьким компаніям у відповідь на інвестиційні запити.

comments powered by HyperComments