У Львові продовжили тимчасові договори із автомобільними перевізниками

П'ятниця, 31 березня 2017, 17:46
Перевізники підпишуть документи до кінця дня.
У Львові продовжили тимчасові договори із автомобільними перевізниками

31 березня у Львові закінчується термін тимчасових договорів із перевізниками на міських автобусних маршрутах загального користування. Відтак, у терміновому порядку, було вирішено продовжити дію документів до 30 червня цього року. Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу ЛМР.

За словами директора юридичного департаменту міської ради Гелени Пайонкевич, договори уже розроблені та видрукувані до підпису. Перевізники до кінця дня їх підпишуть.

Як зазначила посадовець, міське управління транспорту оголосило конкурс на визначення перевізників для здійснення автомобільних перевезень на маршрутах загального користування, проте документи оскаржували в судах.

Найперше, оскаржували рішення конкурсного комітету про невключення деяких представників громадських організацій, потім - розподіл маршрутів. Також проти проведення конкурсу виступили в Рівному, а суд Дніпра заборонив укладати тимчасові договори на автомобільні перевезення. 

“Не виключено, що ми завтра отримаємо новий позов - Полтавський, Запорізький. Вже важко спрогнозувати географію позовів з цього приводу”, - розповіла Гелена Пайонкевич.

Мер Львова Андрій Садовий назвав ситуацію “цільовою атакою невідомих осіб”, які використовують недосконалість законодавства, щоб “заблокувати рух транспортних засобів у Львові”.

Нагадаємо, влада Львівської області домовилась із перевізниками області щодо врегулювання питання із перевезення пільговиків. 

comments powered by HyperComments