Які громадські простори облаштують у Львові цьогоріч?

П'ятниця, 31 березня 2017, 12:02
Уже третій рік поспіль небайдужі львів’яни займаються розвитком міста.
Які громадські простори облаштують у Львові цьогоріч?

Перші ініціативи із облаштування громадських просторів у Львові з’явились 2015 року, тоді було зроблено шість місць, 2016 року діяльність продовжилась, і місто отримало 14 проектів оновлення  територій. Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу ЛМР.

За словами керівника міського відділу урбаністики Олександри Сладкової, цьогоріч планують завершити низку громадських просторів, зокрема, це - пішохідна алея парку «На Валах», площа Маланюка, сквер на вул. Свенціцького – вул. Стуса, площа Митна, друга черга скверу Гідності, громадський простір на вул. Миколайчука, пішохідна алея на вул. Пулюя, пішохідна алея на вул. Трильовського, громадський простір на перетині вул. Володимира Великого і вул. Тролейбусної, пішохідна алея між вул. Липинського та вул. Лінкольна біля церкви Оріоністів, громадський простір на вул. Широкій, 100. 

Ці роботи включають в себе озеленення та/або монтаж освітлення.

Новими проектами, які реалізують у Львові 2017 року стануть: оновлення площі Кропивницького з дитячим майданчиком біля нього, громадські простори на початку вул. Дорошенка та біля церкви Благовіщення на вул. Пасічній, площу біля церкви Івана Хрестителя на вул. Зубрівській, оновити сквер Сірка на Левандівці, озеленення вул. Лесі Українки.

Триває робота над формуванням завдання та проектуванням площі Галицької, площі Теодора, другої черги оновлення простору Синагог, площі Коліївщини, пішохідної алеї на вул. Гашека, першого громадського простору в Рясне на вул. Генерала Алмазова, простору біля озера на вул. Симоненка, скверу біля колишнього заводу Кінескоп, пішоходизації вул. Руданського та вул. Фурманської.

comments powered by HyperComments