Лідером вищої освіти України став Львівський медичний університет

П'ятниця, 24 березня 2017, 14:14
Львівський виш отримав гран-прі на міжнародній освітній виставці.
Лідером вищої освіти України став Львівський медичний університет

Нещодавно, у Києві завершилась VІІІ міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти – 2017», на які ЛНМУ імені Данила Галицького отримав звання «Лідер вищої освіти України». Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу ЛМР.

За даними керівника прес-центру навчального закладу Андріани Гриновець, університет здобув також  диплом за активну участь у створенні сучасної якісної системи національної освіти та сертифікат якості наукових публікацій. Останній видали на підставі високого показника в наукометричній базі SciVerse Scopus.

Окрім цього, почесною грамотою виставки удостоїли ректора  ЛНМУ імені Данила Галицького, професора Бориса Зіменковського.

Слід зазначити, що  міжнародна виставка “Сучасні заклади освіти” є однією з найвагоміших подій у сфері освіти України. Із 2010 року захід носить статус міжнародного.

За попередніми даними, виставка набирає обертів: цьогоріч захід відвідало 796 учасників із усіх областей України та 14 іноземних країн - Польщі, Австрії, Німеччини, Швейцарії, США, Болгарії, Чехії, Литви, Молдови, Грузії, Словаччини, Румунії, Угорщини і Китаю. 

Нагадаємо, професор ЛНМУ ім. Данила Галицького отримав титул у Відні.

comments powered by HyperComments