До кінця весни Львів першим в Україні відкриє Центр адопції безпритульних тварин (ФОТО)

Юлія Субота  |  Середа, 22 березня 2017, 15:49
ЛКП "Лев" розширює свої можливості.
До кінця весни Львів першим в Україні відкриє Центр адопції безпритульних тварин (ФОТО)

Сьогодні, 22 березня, працівники ЛКП "Лев" провели для журналістів детальну екскурсію підприємством та розповіли, що вже цієї весни тут запрацює Центр адопції безпритульних тварин, який забезпечить прилаштування безпритульних собак та котів.

"Зараз у нас будують нове приміщення, яке стане Центром адопції безпритульних тварин. На будівництво з бюджету розвитку міста виділено 1,3 млн гривень. Приміщення буде складатись з трьох частин: кімната для тварин; місце для мертвих тварин та безпосередньо сам Центр адопції, де всі охочі зможуть прийти, обрати домашнього улюбленця. З тваринкою охочий зможе проводити час, гуляти, спілкуватися, таким чином адаптувати її до себе та згодом написати заяву на адопцію (усиновлення). Центр плануємо відкрити наприкінці квітня – на початку травня", - запевнила директорка ЛКП "Лев" Оксана Кошак.

Загалом нове приміщення складатиметься з трьох частин: кімната для тварин; місце для мертвих тварин та безпосередньо сам Центр адопції, де всі охочі зможуть прийти та обрати домашнього улюбленця.

Таке нововведення дозволить не завдавати стресу тим тваринкам, які з певних причин не підходять потенційним господарям, а також дозволить господарю та тваринці краще пізнати один одного. 

Згідно з даними підприємства з початку 2017 року тут прийняли 275 безпритульних тваринок, з яких 70 знайшли доброго господаря та теплу домівку. 

comments powered by HyperComments